piatok 3. septembra 2021

FW: BACK TO SCHOOL with Macmillan Education

Milé pani učiteľky, milí páni učitelia, vitajte späť! 

Tím vydavateľstva Macmillan Education pevne verí, že po takom mimoriadne vyčerpávajúcom školskom roku Vám prázdniny pomohli čo najviac dočerpať stratené sily a vraciate sa do škôl s novou energiou.

Poďme teda spolu BACK TO SCHOOL -  na uľahčenie štartu Vám  ponúkame TIPY a WEBINÁRE », ale aj MATERIÁLY » na vyučovanie, ako napr. Kahoot kvízy, pracovné listy a pod.

Nová doba = nové riešenia…

… a preto s hrdosťou konštatujeme, že naše najnovšie učebnice obstáli v tejto skúške výborne. Ani staršie tituly neostali bez elektronickej podpory.

Ak máte záujem o bezplatné online prístupové kódy pre seba aj pre Vašich žiakov, napíšte nám email s uvedením školy, adresy, kontaktu na Vás, učebnicu, úroveň a počet, ktorý potrebujete, kedykoľvek do konca roka 2021.

Kontakty na zástupcov vydavateľstva nájdete na http://www.macmillan.sk/kontakt

Navyše, teraz s veľkou radosťou prinášame dve skvelé novinky, ktoré svojou nápaditosťou, bohatou náplňou a funkciami oslovia učiteľov a zaujmú študentov, tak v triede ako aj dištančne (keby bolo potrebné):

- GATEWAY to the WORLD » - už 3. vydanie mimoriadne úspešnej učebnice , úplne prepracované  

- absolútnu novinku GET INVOLVED » s kopou podnetov a nádhernou grafikou

Potrebujete vedieť či vidieť viac? Alebo si vyskúšať naše knihy v digitálnom priestore v pohodlí domova? Neváhajte a obráťte sa na našich zástupcov pre jednotlivé kraje.

Uplynulé obdobie vytrhlo zo zabehaných koľají a prevrátilo naruby nielen naše životy, ale aj vzdelávanie ako také. Na vyučovaní jazykov sa to obzvlášť prejavilo. Spoločne s Vami si preto všetci vrúcne želáme, aby prichádzajúci školský rok bol čo "najnormálnejší".

Za Macmillan tím

Katarína Planetová
ELT Consultant, Macmillan Education, Slovakia
M +421 901 708 246
katarina.planetova@macmillaneducation.com

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.